XVI Edició del Fòrum d’Ocupabilitat al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València

22 Abr 2024

Empreses, institucions, estudiants, investigadors/es i emprenedors/es s’han donat cita aquest dijous 18 d’abril al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València per celebrar la XVI Edició del Fòrum d’Ocupabilitat.

Amb més de 500 persones assistents, esta jornada suposa un punt de trobada comarcal per a l’intercanvi d’idees, projectes i coneixement.

El Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, conscients d’aquest fet, ha estat present al Fòrum de la mà de dos membres de l’equip tècnic per a donar a conèixer el projecte actual “Connecta Talent”. Hem participat activament en la captació de talent de tot l’alumnat allí present qui ha mostrat un elevat interès per rebre més informació de les opcions professionals a les que poden optar.

Cal destacar la Conferencia “Innovació Augmentada: Com aplicar la IA generativa en processos d’innovació” a càrrec de Ángel Alba Pérez, Fundador y CEO de innolandia és expert en gestió de la innovació; la xarrada ha posat en valor tots els beneficis d’aquesta tecnologia disruptiva.

Ha sigut una excel·lent ocasió per a practicar networking entre les empreses, i establir noves relacions amb altres organitzacions col·laboradores de la jornada. Ademés de conèixer les tendències i oportunitats en relació a temes tan importants com la innovació, la sostenibilitat i la digitalització.

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: