Nova edició del Dispositiu d’Accés al Talent per a persones emprenedores

1 Mar 2024

Continuem impulsant la formació en capacitats emprenedores per a afavorir la posada en marxa d’iniciatives empresarials sostenibles atesos els factors de l’entorn actual, competitiu i en constant canvi, on la tecnologia i la digitalització estan marcant els nous reptes del futur empresarial. 

Per a això, s’ha dissenyat un itinerari formatiu i pràctic orientat a persones que tinguen inquietud emprenedora i/o una idea de negoci incipient. 

Es tracta d’un programa de 8 hores de duració que tindrà lloc en Urbalab Gandia durant els dies 21 i 22 de març. L’objectiu és oferir una visió estratègica i global del que suposa tindre un model de negoci; tot això des del projecte Connecta Talent del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén.

En este sentit, es treballarà amb eines i metodologies que permeten als participants analitzar les seues pròpies idees de negoci a través dels coneixements adquirits durant la formació que comprendrà el següent contingut: 

  • Competències emprenedores
  • Business Model Canvas
  • Claus per a l’anàlisi econòmica d’un projecte
  • Constitució i tràmits
  • Cerca de finançament

A més, comptarem amb la col·laboració del responsable del departament de finances d’una reconeguda empresa de la comarca de la Safor, qui aportarà una visió d’empresa consolidada i una perspectiva més realista del que suposa iniciar qualsevol projecte empresarial. 

Si tens una idea de negoci o estàs pensant a emprendre, inscriu-te ja!

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA

Promou:
Membres
del Pacte: