“Linkedin per a captar Talent”, celebrada la III Jornada d’ Experts impulsada pel Pacte Territorial, La Safor Emprén

16 Abr 2024

Hui, 16 d’abril, s’ha desenvolupat una nova edició de les Jornades d’Experts dirigida al teixit empresarial de la comarca de la Safor. Un dels objectius clau del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén és facilitar l’intercanvi de coneixement i talent creant sinergies entre les empreses per tal de donar resposta als nous models de treball. 

En aquesta ocasió, hem comptat amb la col·laboració de Laia Martín Díaz, Experta en Reclutament de Talent, qui ha abordat al llarg de la sessió com la utilització de LInkedin s’ha convertit en una eina fonamental per a la recerca avançada de perfils professionals en el mercat laboral.

La jornada “Linkedin per a captar Talent”, dirigida especialment a personal de l’àrea de recursos humans, tècnics de Labora i empreses en general, ha sigut tot un èxit, amb un total de 20 assistents,  que han rebut una formació molt pràctica sobre les estratègies utilitzades per a la captació de talent en aquesta xarxa tant des del punt de vista del head hunter com del canditat/a, generant un aprenentatge d’alt valor. 

S’han tractat aspectes fonamentals respecte als reptes imminents als quals s’enfronten les empreses a l’hora de reclutar als professionals més qualificats i destacats en les seues respectives àrees; i precisament aquest punt ha desencadenat un col·loqui entre els participants que ha plasmat les inquietuds i necessitats actuals en els processos de selecció i captació de talent. 

Destacar que aquesta iniciativa ha permés la trobada entre empreses de la comarca de la Safor, brindant una nova oportunitat de fer networking, d’acostar postures i de compartir experiències. 

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA. 

Promou:
Membres
del Pacte: