Iniciem 2024 amb una nova edició del DAT d’Ocupabilitat

23 Feb 2024

El Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén, torna a reprendre el programa Dispositiu d’Accés al Talent (DAT) centrat en la formació de competències utilitzant la ludificació i metodologies game-based-learning que ajuden a captar, desenvolupar i retindre el talent a la nostra comarca.

Del 19 al 23 de febrer, s’ha dut a terme una nova edició dirigida a afavorir la ocupabilitat de les persones desocupades de la Safor. 

Un total de 14 participants han rebut formació tècnica mitjançant l’ús de metodologies i ferramentes innovadores utilitzades en els processos de selecció actual i que permeten posar en valor les competències i l’experiència de la persona candidata. 

Intel·ligència artificial aplicada en xarxes socials, millora del currículum, funcionament de portals d’ocupació, comunicació i elevator pitch, intraprenedoria, han sigut algunes de les píndoles impartides. 

Cinc dies de treball minuciós que ha culminat amb l’assistència de dos grans empreses com són Moll Motors i Hotel Tres Anclas, els qui han compartit les seues bones pràctiques en la gestió de processos de selecció i a més han escoltat les presentacions de cadascuna de les persones participants. 

Destacar, el networking posterior que ha permés intercanviar informació i contactes de valor per a establir relacions professionals de futur, i creant, per tant, més i millors oportunitats d’ocupació. 

Finalment, cal assenyalar el grau de satisfacció, tant dels participants com de les empreses, no sols per les possibles insercions laborals sinó per l’oportunitat que suposa este programa per a la millora de la seua ocupabilitat. Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: