Impulsem l’autoconeixement amb la pròxima Jornada d’Experts de la Safor Emprén

14 Jun 2024

Un dels objectius del projecte “Connecta Talent” del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, és “conèixer quines són les principals competències/habilitats que esperen les empreses per a la contractació” com a punt de partida per a encaixar talent professional amb necessitats d’empresa. A més, un dels factors clau és que les persones candidates tinguen un elevat autoconeixement, per millorar la seua probabilitat d’èxit, rendiment i satisfacció en la cerca d’ocupació. 

Este és l’objectiu de la IV Jornada d’Experts «Millora el teu autoconeixement i potència les teues competències: Maps Tell”, que tindrà lloc en Urbalab, el proper dimecres 19 de juny a les 9:30 de matí i està dirigida a totes aquelles persones en recerca de feina, per tal de fomentar les relacions interpersonals i l’auto-lideratge. 

Verónica Carrascosa, Coach Ejecutivo y de Equipos, conduirà la sessió amb l’eina Maps Tell basada en el model DISC que facilita informació sobre el comportament humà de manera visual i mitjançant l’ús de la cartografia associativa.  

Els objectius d’aquesta jornada són:

  • Ampliar el coneixement propi i el dels demes.
  • Facilitar aspectes per a la comprensió del comportament humà.
  • Fomentar i millorar les relacions interpersonals.
  • Eliminar etiquetes i adquirir confiança en un mateix.
  • Potenciar la empatía i l’enteniment.
  • Crear espais per reflexionar i compartir.
  • Claus per enfocar la nostra ocupabilitat

Esperem que la jornada siga un èxit de participació. 

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA. 

Promou:
Membres
del Pacte: