III Jornada d’Experts dirigida al teixit empresarial de la comarca de la Safor

11 Abr 2024

El pròxim 16 d’abril tindrà lloc la III Jornada d’Experts “Linkedin per a captar talent” promoguda pel Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén. 

Aquesta jornada, pràctica i interactiva, pretén donar una visió de la història de la captació de talent fins arribar a la situació actual. De la mà de Laia Martín Díaz, Experta en Reclutament de Talent, s’abordarà com la utilització de LInkedin s’ha convertit en una eina fonamental per a la cerca avançada de perfils professionals en el mercat laboral. 

Dirigida a personal de l’àrea de recursos humans i empreses en general, es posarà en valor l’estratègia de captació de talent en esta xarxa tant des del punt de vista del head hunter com del canditat/a.

Es treballaràn els següents continguts: 

  • Història Captació del Talent
  • Situació actual del mercat
  • Headhunting actual i com captar talent en 2024
  • LInkedin des del punt de vista del Headhunter
  • LInkedin des del punt de vista del candidat/a

Reserva la teua plaça: inscripció 

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA. 

Promou:
Membres
del Pacte: