II Jornada d’Experts impulsada pel Pacte Territorial, La Safor Emprén

6 Feb 2024

El Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, a través del projecte Connecta Talent ha organitzat una sèrie de Jornades d’Experts amb l’objectiu de tractar temes relacionats amb el talent, l’ocupabilitat i els models de treball que actualment predominen en les empreses. 

Hui, 6 de febrer, s’ha celebrat la segona d’estes jornades “L’art de planificar impostos” on s’ha reflexionat sobre la importància de tindre una visió empresarial, i com dissenyar una planificació estratègica que permeta escalar un negoci optimitzant els recursos econòmics. Per a aquesta acció formativa, hem comptat amb la participació d’Alejandro Duomarco, General Manager de “Grupo AD Asesores”. 

La jornada, dirigida especialment a empreses i persones emprenedores, ha sigut tot un èxit, amb un total de 35 assistents que han rebut una formació molt pràctica i interactiva, i que ha generat un aprenentatge d’alt valor. 

S’han abordat aspectes clau respecte als reptes imminents als quals s’enfronten les empreses, oferint eines per a desembolicar-se en el nostre sistema tributari, els principals errors que cometen les persones emprenedores en les seues fases inicials i com les TIC influïxen de manera positiva per a generar més eficiència. 

Com a clausura, s’ha comptat amb un cas d’èxit: Manuel Araujo, Soci Fundador de les empreses Energaze, Duckland, Finkaluz i Aurum Motors; qui ha transmés la seua experiència personal sobre com va afrontar el seu creixement empresarial desenvolupant un model de negoci sostenible i rendible en el temps. Aquest col·loqui ha despertat un gran interés entre els assistents. 

Aquesta jornada ha permés la trobada entre empreses i persones emprenedores de la comarca de la Safor, brindant una nova oportunitat de fer networking, d’acostar postures i de compartir inquietuds. 
Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: