II Edició del Dispositiu d’Accés al Talent per a persones emprenedores

16 May 2024

Durant els darrers dies 13, 14 i 15 de maig s’ha dut a terme un nou programa del Dispositiu d’Accés al Talent (DAT) dissenyat especificament per a persones amb inquietud emprenedora i/o amb una idea de negoci incipient, des del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén.

Es va realitzar una selecció de persones emprenedores que ja havien passat pel servici d’assessorament a l’emprenedoria amb l’objectiu de treballar conjuntament aquest itinerari formatiu i pràctic, orientat a afavorir la posada en marxa d’iniciatives empresarials sostenibles atesos els factors de l’entorn actual, competitiu i en constant canvi, on la tecnologia i la digitalització estan marcant els nous reptes del futur empresarial.

Els participants han rebut una  formació tècnica que els ha ofert una visió estratègica i global del que suposa tindre un model de negoci. S’ha dut a terme una ruta de treball que ha anat des de l’autodiagnòstic de les competències emprenedores fins a l’anàlisi de mercat, benchmarking, identificació de segment de clients, i fins a construir el llenç de model de negoci. 

Com a novetat s’ha introduït una tercera sessió en la qual s’ha vist com la Intel·ligència Artificial pot ajudar a tindre models de negoci més eficients i productius desenvolupant continguts, estructurant idees i creant imatges o vídeos. 

El programa, de 11 hores de duració, ha permès als participants analitzar les seues pròpies idees de negoci a través dels coneixements adquirits al llarg de les tres sessions. 

Finalment, cal assenyalar el grau de satisfacció dels participants ja que a més de rebre la formació s’ha creat un ambient de  intercanvi d’informació i contactes de valor que de segur, els ajudarà a establir relacions professionals de futur.  

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA

Promou:
Membres
del Pacte: