Finalitzat el Dispositiu d’Accés al Talent per a persones emprenedores

26 Mar 2024

S’ha posat en marxa un nou programa Dispositiu d’Accés al Talent (DAT) dissenyat especificament per a persones amb inquietud emprenedora i/o amb una idea de negoci incipient, des del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén.

Aquest itinerari formatiu i pràctic ha estat orientat per afavorir la posada en marxa d’iniciatives empresarials sostenibles atesos els factors de l’entorn actual, competitiu i en constant canvi, on la tecnologia i la digitalització estan marcant els nous reptes del futur empresarial.

Un total de 7 persones emprenedores han rebut, durant els dies 21 i 22 de març, formació tècnica que els ha ofert una visió estratègica i global del que suposa tindre un model de negoci. S’ha dut a terme una ruta de treball que ha anat des de l’autodiagnòstic de les competències emprenedores fins a l’anàlisi de mercat, benchmarking, identificació de segment de clients, i fins a construir el llenç de model de negoci.

El programa, de 8 hores de duració, ha permès als participants analitzar les seues pròpies idees de negoci a través dels coneixements adquirits al llarg de les dos sessions.

Cal destacar, la col·laboració de Jesús Montolio, Director Financer i de Control de AUTIS Ingenieros, qui ha aportat una visió d’empresa consolidada i una perspectiva més realista del que suposa iniciar qualsevol projecte empresarial. A més, ha donat les claus per a l’anàlisi económic i financer d’un model de negoci.

Finalment, cal assenyalar el grau de satisfacció dels participants ja que a més de rebre la formació s’ha creat un ambient de intercanvi d’informació i contactes de valor que de segur, els ajudarà a establir relacions professionals de fut

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA

Promou:
Membres
del Pacte: