Finalitza el BootCamp  React JS, amb un networking, organitzat pel Pacte Territorial la Comarca de la Safor, La Safor Emprén, amb 9 empreses tecnològiques de la comarca de la Safor

19 Dic 2023

Ha finalitzat el BootCamp React JS sobre desenvolupament web que es va iniciar el passat mes de novembre a Urbalab Gandia.

La formació ha contemplat 110 hores de formació tecnològica específica que s’ha realitzat a les instal·lacions d’Urbalab Gandia i que ha contat amb la participació de l’equip tècnic del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén. Una primera part, amb una durada de 100 hores, per la instrucció tècnica per tal d’adquirir els coneixements i la preparació necessària per a convertir-se en desenvolupadors de software. I una segona part on s’ha treballat l’ocupabilitat i les competències.

El curs ha finalitzat després de 10 hores de formació específica d’orientació professional en la qual s’ha ajudat a l’alumnat a conèixer les competències laborals del segle XXI, saber en quines destaquen especialment i quines són necessàries per a les diferents ocupacions en el sector tecnològic. A més s’han fet dinàmiques gamificades, sobre els diferents tipus de processos de selecció. Per a finalitzar han desenvolupat un elevator pitch, una presentació del seu perfil professional i les seues soft skills.

Com a esdeveniment final de la formació s’ha organitzat un networking, en la qual han participat un total de nou empreses de la comarca de la Safor: Autis Ingenieros, La Tienda Home, Citrosol, Nair Telecom, Insyde, Locatec, Encode, 2 Byte i Coma Creativa.. Posteriorment s’han realitzat unes breus entrevistes de forma individual/ grupal per tal que totes les empreses i totes les persones pogueren parlar un poc i coneixer-ser millor.

L’objectiu de l’esdeveniment de Networking es que les persones participants al BootCamp, es donen a conèixer a algunes de les empreses del teixit empresarial de la comarca i puguen vendre la seua candidatura per poder realitzar unes possibles pràctiques a les diferents empreses participants de 100 hores de durada.

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: