Èxit en la IV Jornada d’Experts de La Safor Emprén: un workshop per impulsar l’autoconeixement

21 Jun 2024

Dins del projecte “Connecta Talent” del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, tenim com a objectiu específic “conèixer quines són les principals competències/habilitats que esperen les empreses per a la contratació” com a punt de partida per a encaixar talent professional amb necessitats d’empresa. També sabem que, un dels factors clau és que les persones candidates tinguen un elevat coneixement de si mateixes, ja que com més gran siga este autoconeixement major serà la probabilitat d’èxit, rendiment i satisfacció en la cerca d’ocupació. 

I precisament este ha sigut el fil conductor per a dur a terme la IV Jornada d’Experts «Millora el teu autoconeixement i potència les teues competències: Maps Tell” dirigida, especialment, a tots aquells en recerca de feina, per tal de fomentar les relacions interpersonals i l’auto-lideratge enfocat principalment a la seua empleabilitat.  

En aquesta ocasió, hem comptat amb la col·laboració de Verónica Carrascosa, Coach Ejecutivo y de Equipos, qui ha desenvolupat la sessió amb l’eina Maps Tell basada en el model DISC que facilita informació sobre el comportament humà de manera visual i mitjançant l’ús de la cartografia associativa.  

La jornada ha sigut tot un èxit, amb un total de 15 participants (els qui prèviament a la sessió, havien realitzat un qüestionari per a obtindre un perfil de les seues característiques

El workshop ha ajudat a les persones participants a conèixer-se millor i enquadrar-se dins de les 4 personalitats del mapa: dominant, influenciador, estable i conscienciós. Cada persona té una combinació d’aquests estils, amb un o dos predominants. Les activitats realitzades han ajudat a entendre i millorar la comunicació i la col·laboració entre persones amb diferents personalitats.
Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: