Èxit en la Formació d’Hostaleria del Pacte Territorial de la Safor, La Safor Emprén, a Gandia!

10 May 2024

El Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, ha dut a terme una edició especial del Dispositiu d’Accés al Talent (DAT), una formació amb l’objectiu de reforçar les habilitats i oportunitats laborals dels residents a la comarca.

Durant dos dies intensius, des del dijous 9 fins al divendres 10 de maig, un grup selecte de 11 persones amb diversos antecedents i experiències en el sector de l’hostaleria es van reunir per participar en aquest programa formatiu únic. 

El primer dia de la formació va estar marcat per tallers pràctics destinats a potenciar les habilitats clau per a l’èxit professional. Es van incloure activitats centrades en la millora dels currículums vitae, així com en el perfeccionament de les tècniques de comunicació per a relitzar una bona entrevista, elements fonamentals per destacar en un mercat laboral competitiu.

El clímax de la formació va arribar el segon dia, amb la participació especial de Minerva Pons, Tècnica de Qualitat i Formació de l’Associació Comarcal de Gastronomia i Turisme «DestiSafor». La seua presència va enriquir l’experiència formativa amb una sessió d’entrevistes de treball i valuosos consells sobre les demandes i expectatives del sector gastronòmic i turístic local.

Aquest projecte, emmarcat dins d’una iniciativa més àmplia del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén, té com a objectiu principal millorar l’ocupabilitat dels residents locals. En aquest context, la formació específica apuntava a proporcionar a aquells en recerca activa de feina i amb experiència en atenció al client i hostaleria, una sòlida oportunitat per integrar-se en la temporada estival de la comarca.

L’èxit d’aquesta formació subratlla el compromís continu del Pacte Territorial de la Safor, La Safor Emprén, amb el desenvolupament econòmic i social de la comarca, així com la seua dedicació a proporcionar oportunitats tangibles per al creixement professional i personal dels seus habitants.

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: