Els participants del BootCamp React JS visiten l’empresa AUTIS Ingenieros acompanyats pel Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén

28 Dic 2023

L’alumnat del BootCamp React JS junt al personal tècnic del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén, han visitat una de les empreses en la qual, alguns almunes, podran realitzar les seues pràctiques una vegada finalitzada la formació.

Este tipus de visites sorgixen després de l’esdeveniment de Networking celebrat el passat 18 de desembre, en el qual empreses de la comarca van donar a conèixer la seua activitat i les necessitats que actualment tenen, especialment de perfils tecnològics. D’igual forma, els participants van tindre l’oportunitat de posar en valor les seues competències i habilitats com a professionals TIC.

En aquesta ocasió, el 22 de desembre, es va programar una visita a l’empresa Autis Ingenieros, enginyeria dedicada a la integració de sistemes i especialitzada en el desenvolupament, innovació, supervisió, control i automatització de processos de producció, principalment per a sectors de l’automoció, transport i energia. 

Totes les persones assistents van conèixer, de primera mà, alguns dels projectes realitzats per l’empresa per a multinacionals de la talla de Tesla, o Grup BSH. Amb esta acció, la companyia va generar proximitat i va visibilitzar un model de treball col·laboratiu, d’aprenentatge continu, i on l’ètica, la transparència i la responsabilitat social són trets de la seua identitat corporativa. Valors i competències que, a més, busquen a l’hora de captar talent i formar part de la seua organització. Per esta raó, des de Urbalab i amb el suport del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, es fomenta el desenvolupament de les soft skills a través de la formació com a part fonamental dels reptes de l’actual mercat laboral. 

En definitiva, amb esta metodologia innovadora de formació intensiva i networking, es dona resposta a les necessitats que planteja el teixit empresarial i es creen noves vies per a la inserció laboral de perfils tecnològics a la Comarca de la Safor. 

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA. 

Promou:
Membres
del Pacte: