El Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, participa a les Jornades Tècniques d’FP del IES Tirant lo Blanc de Gandia

13 Dic 2023

El passat 11 de desembre, l’IES Tirant lo Blanc va ser l’escenari d’una xarrada titulada «Els Perfils Professionals Més Demandats a la Comarca de la Safor«. Aquesta activitat formava part de les Jornades Tècniques d’FP, un esdeveniment educatiu que ofereix una visió completa de l’oferta formativa a la comarca.

La xarrada va resultar essencial per a l’alumnat, ja que va proporcionar una panoràmica detallada dels sectors econòmics que defineixen la comarca de la Safor. Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les sortides professionals més sol·licitades, obtenint una comprensió profunda del panorama laboral local.

Durant la sessió, es va posar èmfasi en les competències professionals del segle XXI que les empreses demanden actualment. El personal tècnic del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, va destacar la importància d’habilitats com la flexibilitat, la digitalització, la gestió de projectes i l’adaptabilitat a un món laboral en constant evolució.

A més, es van compartir valuosos recursos sobre on trobar ofertes de treball, guiant els alumnes cap a les plataformes i els llocs web més rellevants per explorar oportunitats professionals a la comarca. Aquesta informació pràctica va ser ben rebuda pel públic assistent, que va mostrar un interès actiu per planificar els seus futurs professionals.

Les Jornades Tècniques d’FP, que inclouen tallers, xarrades, conferències, taules rodones i ponències, han demostrat ser un vehicle eficaç per donar a conèixer l’ampli ventall d’opcions educatives i professionals disponibles a la comarca de la Safor. La xarrada «Els Perfils Professionals Més Demandats» va contribuir significativament a l’èxit d’aquestes jornades, enriqueixent l’experiència dels estudiants amb informació valuosa per a les seves futures decisions acadèmiques i professionals.

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: