El Pacte Territorial de la comarca de la Safor imparteix tallers a Xeresa i Xeraco

15 Abr 2024

Des del projecte Connecta Talent del Pacte Territorial de la comarca de la Safor, La Safor Emprén, s’han realitzat dos tallers a Xeresa i Xeraco per tal de descentralitzar les accions formatives arreu de les poblacions de la comarca. 

Les acciones titulades «Crea el teu pla de treball per buscar feina» i «El treball del futur», han estat dissenyats per a equipar als participants amb les eines necessàries per a enfrontar amb confiança el mercat laboral actual i futur.

Impartits per personal tècnic del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, els tallers han estat una oportunitat per a 16 persones que es troben en recerca activa d’ocupació. Durant dues hores cadascun, els participants han explorat estratègies efectives per a elaborar un pla de cerca d’ocupació personalitzada i han analitzat les tendències i desafiaments que enfrontarà el mercat laboral en els pròxims anys.

L’objectiu principal d’aquests tallers és millorar la ocupabilidad dels residents de la Comarca de la Safor, proporcionant eines pràctiques i coneixements rellevants per a adaptar-se a un entorn laboral en constant evolució.

Aquests tallers són només una part d’un projecte més ampli, Connecta Talent, destinat a enfortir el teixit laboral local i a impulsar el creixement econòmic sostenible a la regió. Amb un enfocament en el desenvolupament d’habilitats i l’adaptació a les demandes del mercat laboral actual i futur, s’espera que iniciatives com aquestes generen un impacte positiu a la Comarca de la Safor.

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA

Promou:
Membres
del Pacte: