Continuem afavorint la ocupabilitat en la comarca de la Safor

25 May 2024

El mes de maig està sent tot un repte en quant a accions desenvolupades per part del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén. S’aproxima la temporada d’estiu i les necessitats de contractació, per gran part del teixit empresarial, augmenten. 

Per esta raó, l’equip tècnic del Pacte ha tornat a desenvolupar una nova edició del programa Dispositiu d’Accés al Talent (DAT) dirigida a afavorir l’empleabilitat de les persones desocupades de la nostra comarca. 

Des del dia 20 al 25 de maig, un total de 15 participants han rebut formació tècnica mitjançant l’ús de metodologies i ferramentes innovadores utilitzades en els processos de selecció actual i que permeten posar en valor les competències i l’experiència de la persona candidata. 

S’ha continuat amb la mateixa estructura de aprenentatge realitzada en anteriors edicions, on algunes píndoles impartides han estat relacionades amb Intel·ligència artificial aplicada en xarxes socials, millora del currículum, funcionament de portals d’ocupació, comunicació i elevator pitch, intraprenedoria

En esta ocasió, el programa ha finalitzat amb la col·laboració d’una gran empresa internacional com és Carrefour, i una altra empresa relativament jove i comarcal com és Benlluent, que oferix servicis de neteja i manteniment integral. Una vegada més, agraïm esta participació i valorem satisfactòriament la implicació de totes les empreses, ja siguen de major o menor grandària, amb el nostre projecte.  

Les empreses han compartit les seues bones pràctiques en la gestió de processos de selecció i a més han escoltat les presentacions de cadascuna de les persones participants. 

Destacar, el networking posterior que ha permés intercanviar informació i contactes de valor per a establir relacions professionals de futur, i creant, per tant, més i millors oportunitats d’ocupació. 

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: