Comencem juny millorant l’ocupabilitat en la comarca de la Safor

11 Jun 2024

Tenim l’estiu a la porta i abans de que arribe des del Pacte Territorial de la Comarca de la Safor, La Safor Emprén, estem realitzant accions per millorar l’ocupabilitat de les persones de la comarca. 

L’equip tècnic del Pacte ha desenvolupat una nova edició, abans de l’estiu, del programa Dispositiu d’Accés al Talent (DAT) dirigida a afavorir l’empleabilitat de les persones desocupades de la nostra comarca. 

Des del dia 4 al 10 de juny, un total de 14 participants han rebut formació tècnica mitjançant l’ús de metodologies i ferramentes innovadores utilitzades en els processos de selecció actual i que permeten posar en valor les competències i l’experiència de la persona candidata. 

S’ha continuat amb la mateixa estructura de aprenentatge realitzada en anteriors edicions, on algunes píndoles impartides han estat relacionades amb Intel·ligència artificial aplicada en xarxes socials, millora del currículum, funcionament de portals d’ocupació, comunicació i elevator pitch, intraprenedoria

En esta ocasió, el programa ha finalitzat amb la col·laboració d’una gran empresa internacional com és Media Markt, i una altra empresa valenciana, ubicada a la comarca com és Clave Denia (Alehop). Una vegada més, agraïm esta participació i valorem satisfactòriament la implicació de totes les empreses, ja siguen de major o menor grandària, amb el nostre projecte.  

Les empreses han compartit les seues bones pràctiques en la gestió de processos de selecció i a més han escoltat les presentacions de cadascuna de les persones participants. 

Destacar, el networking posterior que ha permés intercanviar informació i contactes de valor per a establir relacions professionals de futur, i creant, per tant, més i millors oportunitats d’ocupació. 

Aquest projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, Confederación Empresarial Comunidad Valenciana – CEV, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Promou:
Membres
del Pacte: