Hui tenim el plaer de contar-vos des de lasaforempren la història d’un restaurant de Gandia compromés al 100% amb el medi ambient i els productes de qualitat i de proximitat. Es tracta de Fusta, un restaurant que va obrir fa ja 3 anys de la mà de Pep Solà i Ana Pericàs.

Cuina sostenible

Amb l’objectiu d’aconseguir que la seua cuina siga 100% sostenible han iniciat un crowdfunding a la plataforma lateuaterra.org que està especialitzada en projectes que cuiden, respecten i milloren el medi ambient.

Objectiu de la campanya

La campanya finalitzarà el proper 5 d’octubre, i per tant encara és possible fer que entre tots puguen aconseguir els 4800 euros que necessiten per a la compra d’una trituradora i un compostador que els permetrà ser una cuina totalment circular, és a dir, una cuina que aprofite els residus orgànics generats al seu dia a dia al restaurant per convertir-los en compostatge que retornarà a la terra tancant el cercle terra-llaurador-restaurant-terra.

Recompenses de la campanya

A la pàgina de lateuaterra estan les diferents recompenses que tens al contribuir amb el projecte. Pots aportar des de 10 euros amb una recompensa d’una postal digital d’agraïment, un cullerot de fusta per 15 euros, una bossa de tela per 20 euros, un davantal per 35 euros o fins i tot tindre el privilegi de tastar els quatre menús de temporada abans que ningú per una contribució de 120 euros. Ahh, i també si vols pots contribuir amb la quantitat que consideres sense cap recompensa a canvi, sols pel plaer de contribuir a un projecte que definitivament millorarà la salut del nostre planeta.

Des de l’Acord Territorial estem segurs que aconseguiran el seu objetciu!!

Per a més informació podeu accedir al següent link.

Comparteix: