Urbalab Gandia acollirà del 3 al 7 de setembre el segon iCamp La Safor, un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum, desenvolupar competències professionals i crear la seua marca personal, tan necessària en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Durant una setmana i sota el lema “Implanta la Marca al teu ADN”, els participants treballaran el concepte de Marca Personal amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats laborals, aconseguir visibilitat en Internet i adquirir nous hàbits en l’ús eficient dels recursos digitals per a la recerca de feina.

5 dies i 4 reptes sobre Marca personal

L’ iCamp La Safor està plantejat com un procés d’orientació professional per cercar i gestionar els valors diferencials de cada persona amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal, una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada jove professional de la comarca en Internet.

Amb una metodologia “gamificada”, durant l’ iCamp La Safor es tractaran totes les fases del procés de Personal Branding a través d’un circuit interactiu on aprenentatge, investigació i acció conduiran a l’èxit personal per aconseguir superar els 4 desafiaments que l’ iCamp els llançarà el primer dia.

Es realitza a les instalacions de URBALAB al Carrer Fundació Vicent Ferrer, 6    46702 Gandia (València)   en horari de 9:00 a 13:30

Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se des de la www.lasaforempren.com/icamp fins el 30 d’agost.

Apunta’t

Comparteix: