Des de l’Acord territorial i com a tècnics en particular, ens complau fer un agraïment molt especial a totes i cadascuna de les empreses que de manera altruista han participat en tots els clubs d’ocupació que hem dut a terme en cada UrbaJobs, dins del marc de les activitats programades de l’Acord territorial de la Comarca de La Safor.

Les empreses que ens han visitat són:

Totes elles ens han pogut contar de primera mà quina és la seua activitat professional, quins perfils professionals necessiten i cerquen per a les seues empreses i el que més valoren en els seus treballadors.

Els nostres participants han pogut  saber com es fa un Networking i participar en ell de manera molt productiva, ja que d’aquestos encontres han sorgit algunes oportunitats de feina.

Tot i que aquesta finalitat no estava prevista, s’ha generat una oportunitat única que les persones que es troben en recerca activa d’ocupació han sabut aprofitar. Des d’aquest espai els volem donar les gràcies públicament a cadascuna de les empreses i empresaris per confiar en un espai com Urbalab per recòineixer el talent de les persones que passen per aquest centre preparat per a dur a terme activitats i projectes innovadors que permeten millorar les seues competències i ampliar la seua ocupabilitat.

 

Entre les aportacions més destacades i que més es van repetir entre els participants, són la insistència en què els seus treballadors treballen de manera col.laborativa, que s’adapten amb facilitat a les noves demandes de l’empresa, i que tinguen un perfil que destaque en competències transversals, entre les quals destaquem el bon ús de les noves tecnologies i sobretot i principalment i de caràcter més general l’actitud com a valor estrella. Una bona actitud cap a la feina millora l’ocupabilitat i els fa destacar entre els diferents perfils que opten a cadascun dels llocs de treball ofertats.

Comparteix: