El passat dimecres dia 04 de juliol, els tècnics de l’Acord Territorial estiguérem a la biblioteca l’Envic d’Oliva. Allí vam explicar tot allò que necessitem saber per estar al dia de les noves demandes en recerca activa d’ocupació.

Adquirir i/o millorar les teues competències digitals, millorar la teua productivitat i gestionar la teua marca digital entre altres competències. A més a més vàrem explicar que la participació en els Workshops d’Ocupació i Networking són algunes de les moltes eines de treball que hem posat en marxa.

Acord Territorial visita biblioteca Oliva

Sota el lema: “Com tornar al mercat laboral“, els tècnics de l’Acord Territorial ens vam desplaçar a la localitat d’Oliva. La finalitat era la d’informar a tota la població de les activitats i recursos que posem a l’abast de les persones que estan en cerca activa d’ocupació, per’o sobretot també aquelles persones que necessiten reorientar la seua carrera professional.

Els assistents al taller van realitzar diverses activitats on van poder treballar tant els seus objectius personals com professionals. Alguns exemples: aprofitar les teues habilitats digitals per millorar la reputació online, com gestionar la Marca Personal, etc.

Aquest taller que vam impartir els tècnics de l’Acord Territorial forma part del programa Llançadora 3.0. Ha sigut un taller-jornada molt enriquidor per reconduir el futur com a professional i estar al dia de les últimes tendències professionals del segle XXI.

Més accions de l’Acord al llarg del mes de juliol.

Continuarem duguen a terme aquest tipus d’activitats al mes de juliol en diversos municipis de la Safor. En cas que estigueu interessats en assistir a pròximes jornades, us podeu informar a través de la nostra agenda que trobareu a la web www.lasaforempren.com on trobareu tota la informació de les activitats previstes.

Pròximament tornarem a visitar Oliva del 30 de juliol al 03 d’agost on desenvoluparem les jornades Urbajobs. En concret aquestes són les activitats que realitzarem:

Programació URBAJOBS Oliva

La inscripció és única i gratuïta per a totes les activitats de la setmana.

T’ esperem!!

 

Comparteix: