Torna la llançadora de compètencies 3.0 amb les Jornades UrbaJobs: Dona’t a conèixer en el mercat laboral.

El dilluns dia 16 de juliol comencem de nou les activitats a URBALAB, dirgides a les persones que es troben en procés de recerca activa d’ocupació, i/o que necessiten ajuda per a reconduir la seua carrera professional.

Es tracta d’un mètode innovador amb el qual la persona pot fer l’autodescobriment necessari que l’ajudarà a traçar un pla d’acció realista i eficaç que el permetrà posar en valor tot el seu potencial personal i professional per a trobar feina. Les jornades són de caràcter gratuït.

En aquesta edició  realitzarem  activitats de dinamització encaminades a definir el teu objectiu professional i saber mostrar tots el teus talents i competències en situaciones de recerca d’ocupació com una entrevista de treball o la comunicació que utilitzem en les xarxes socials. A més, ampliarem informació  al voltant del recursos per a continuar aprenent utilitzant Internet i també millorar  les habilitats digitals.

Aquestes activitats es duran a terme en horari de 9:30 a 13:30, a les instal.lacions d’URBALAB.

Programa urbajobs dona't a coneixer

La durada serà fins dijous 19 de juliol, que acabarà amb un Club d’ocupació, on ens visitaran empreses per a explicar quins són aquells perfils més demandats en cadascun dels seus sectors, les competències més valorades i quines són les tècniques que utilitzen per a fer la selecció de personal i altra informació de gran interès per prendre decisions de cara a orientar el futur de qualsevol professional.

Club d'ocupació

És un bon moment per a re-pensar què aconseguir per al teu futur professional i transformar-te en un professional del segle XXI. Les noves competències han arribat per quedar-se i conèixer-les és el millor pas per l’ocupació. Des de la llançadora  de competències 3.0 treballen dia a dia per millorar les capacitats per la recerca activa de feina.

 

La participació en el programa és de caràcter gratuït.

 

La inscripció és única i gratuïta per a totes les activitats de la setmana. També es pot consultar tota la nostra programació per als pròxims mesos en el web: www.lasaforempren.com/agenda

T’esperem!

Comparteix: