Necessites gestionar el teu temps o ser més productiu? Utilitzes les teues habilitats de comunicació per obtenir millors resultats en una conversa o reunió de treball?

Al voltant d’aquests assumptes treballàrem la setmana passada la formació: Gestió del temps, una jornada molt interesant per als professionals que participen en el programa Impulsa i oberta a tots els interessats de la zona, que es va realitzar a les instal.laciones d’Urbalab Gandia.

Amb aquesta formació les persones participants van tindre l’oportunitat d’aprendre sobre comunicació i productivitat personal mitjançant activitats pràctiques, de reflexió individual, exercicis grupals, role play i simulacions basades en casos reals propis.

Els temes amb què van treballar, van ser:

Habilitats comunicatives
– Transmissió de la informació de manera productiva i amb influència.
Converses productives per arribar a l’enteniment.
– La millora de la comunicació interpersonal: l’escolta activa, com expressar les nostres propostes i tancar acords per aconseguir una comunicació efectiva.
– Gestió del temps:
Organització i priorització de tasques segons els nostres objectius o resultats.
– Disciplina per a la millora de la productivitat professional.
– L’estimació subjectiva del temps.
– L’energia personal i productivitat.
– Creences límits que afecten a l’aprofitament del temps.
Atenció i concentració per aconseguir màxims resultats.

 

Foren dues jornades (dies 19 i 21 de juny) en les quals es van complir els objectius fixats del projecte, encaminats a millorar la productivitat personal i les habilitats directives relacionades amb la comunicació interpersonal per emprenedors i professionals.

Amb aquest aprenentatge dinàmic i d’utilitat directa al dia a dia del professional, els resultats de la formació foren molt satisfactoris.

Actualement, podeu visitar el web www.lasaforempren.com per consultar tots els cursos, xarrades, taller i jornades disponibles per els pròxims mesos.

 

Comparteix: