Aquest divendres dia 29 de juny a les 10:00 hores posarem en marxa la segona edició del CLUB D’OCUPACIÓ d’Urbalab, com a cloenda de les Jornades UrbaJobs que s’han desenvolupat durant aquesta setmana.  Les jornades Urbajobs estan dirigides a persones que desitgen millorar les competències personals i professionals més demandades per les empreses del segle XXI , aquestes activitats les desenvolupem a les instal·lacions d’Urbalab amb una periodicitat quinzenal.

Per a conèixer de primera mà quines són les competències que demana el mercat laboral actual, estaran amb nosaltres aquest divendres dia 29 de juny, representants de tres empreses que ens explicaran quins són aquells perfils més demandats en cadascun dels seus sectors, les competències més valorades per elles, quines són les tècniques que utilitzen per a fer la selecció de personal i altra informació de gran interès per prendre decisions de cara a orientar el futur de qualsevol professional. A més rebrem informació sobre quina és la manera més adequada per a fer arribar la candidatura de les persones interessades en trobar un nou treball en aquestes empreses.

En finalitzar, el participants que ho desitgen, podran intercanviar informació directament amb les persones representants de les empreses amb un Networking informal.

L’activitat és de caràcter gratuït i oberta al públic en general a les instal·lacions d’URBALAB GANDIA

Club d'ocupació clup d'ocupació

Carrer Fundació Vicent Ferrer, 6.

46702 – Gandia – València.

Telf: 96 295 96 97

La durada prevista és de 10:00 a 11:30 hores

Per  afavorir a l’organització d’aquest esdeveniment es recomana fer la inscripció prèvia a http://lasaforempren.com/esdeveniment/networking/

Es tracta d’una gran oportunitat per a obtenir informació directa i de gran interès per a persones que estan en procés de recerca activa d’ocupació, i/o amb inquietud per a reconduir la seua carrera professional.

 

club d'ocupació

 

Comparteix: