El proper dilluns 25 de juny continuem amb el Programa UrbaJobs: activa’t per la recerca de treball.  Es tracta d’un mètode innovador amb el qual podràs fer l’autodescobriment necessari que t’ajudarà a traçar un pla d’acció realista i eficaç que et permetrà posar en valor tot el teu potencial personal i professional per a trobar feina. Les jornades són de caràcter gratuït, es duran a terme en horari de 9:30 a 13:30, a les instal.lacions d’URBALAB, i la durada serà fins divendres 29 de juny, que acabarà amb un Club d’ocupació.

Durant aquests dies podrás participar en les activitats de dinamització que formen part d’aquest mètode i aprendràs com aprofitar les habilitats digitals que milloraran la teua marca personal, el teu curriculum així com l’ús de les TIC apropiades en la gestió de la identitat digital.

També practicarem les competències demandades per les empreses del segle XXI, com: treball en equip, comunicació, creació i innovació, presa de decisions, etc. A més a més, et mostrarem nous recursos per enfrontar-te a la recerca activa d’ocupació.

És un bon moment per a re-pensar què aconseguir per al teu futur professional i transformar-te en un professional del segle XXI. Les noves competències han arribat per quedar-se i conèixer-les és el millor pas per l’ocupació. Des de la llançadora  de competències 3.0 treballen dia a dia per millorar les capacitats per la recerca activa de feina.

La inscripció és única per a totes les activitats de la setmana. També es pot consultar tota la nostra programació per als pròxims mesos en el web: www.lasaforempren.com/agenda
T’esperem!

INSCRIU-TE A LES JORNADES URBAJOBS 25-29

Sexe

Comparteix: