Una setmana, més de 50 participants, 3 empreses buscant candidats per a les seues vacants. UrbaJobs ha sigut tot un èxit de participació i de resultats, durant esta setmana els tècnics de l’Acord Territorial han posat en pràctica un mètode innovador on els candidats han fet l’autodescobriment necessari que els ajudarà a traçar un pla d’acció realista i eficaç que els permetrà fer valdre tot el seu potencial personal i professional per a trobar feina. Les jornades han conclòs amb un Club d’Ocupació on tres empreses de La Safor han vingut a contar-nos el que estan buscant dins del mercat laboral.

 

 

 

 

 

 

Durant tota la setmana els participants han estat en les instal·lacions d’Urbalab i han  participat en les activitats de dinamització que formen part d’aquest mètode i han aprés com aprofitar les seues habilitats digitals per millorar la reputació online, així com l’ús de les TIC apropiades en la gestió de la Marca Personal.

També s’han fomentat les competències demandades per les empreses del segle XXI, com: treball en equip, comunicació, creació i innovació, presa de decisions, etc. A més a més, s’han mostrat els nous recursos per enfrontar-se a la recerca activa d’ocupació.

Per concloure les jornades, hem comptat amb l’assistència d’empreses en una xerrada denominada “Club d’Ocupació” on aquestes empreses ens han explicat quins són els perfils professionals més demandats i quines són les competències personals que valoren més per a treballar amb ells. Han participat les empreses: Oliva Nova, Randstad i El balcó de La Safor. Tots els assistents han pogut parlar directament amb ells per a donar-se a conéixer professionalment i donar-los en mà el curriculum vitae.

Jornades molt enriquidores per aconseguir reinventar-se com a professional i convertir-se en un professional del segle XXI. Les activitats en aquesta línia continuaran duguent-se a terme cada setmana. Podeu consultar a través del web www.lasaforempren.com on trobareu complida informació de totes les activitats previstes.

Comparteix: