Si eres empresa o emprenedor segur que de vegades t’has plantejat com aconseguir finançament. En el primer que tal vegada tots pensem és en finançar-nos mitjançant canals tradicionals com la banca, programes subvencionats per l’administració pública (préstecs ICO, etc.) o mitjançant amics o familiars. Aquests últims són tal vegada els primers que creuen amb el nostre projecte i estan disposats a ajudar-nos econòmicament.

Tots aquest mètodes són relativament ràpids d’aconseguir (sempre dependrà evidentment de la nostra capacitat econòmica per fer front a l’endeutament que anem o volem adquirir). Però a la vegada són mètodes d’alt risc, bé pel compromís que suposa tindre un deute amb un amic o familiar o bé pel fet de concentrar tot el deute amb una sola entitat.

Front aquests mètodes de finançament trobem d’altres com el crowdfunding. Però, què és el crowdfunding? Per a entendre-ho fàcilment podríem dir que consisteix en un finançament mitjançant micro aportacions fetes per molta gent. És a dir, és una manera fàcil de poder finançar un projecte on el que fem és oferir una recompensa a totes aquelles persones que han confiat en nosaltres. Normalment les quantitats sol·licitades per part de l’empresa són relativament baixes (3000€, 5000€, 15000€…) i les aportacions també solen ser assequibles (30€, 40€, etc.) per a que puga participar molta gent.

Per saber molt més que és el crowdfunding i com dissenyar correctament una campanya per ser exitosa tindrem el proper dimarts 5 de juny de 9:30 a 13:30 hores a Urbalab Gandia a la plataforma de crowdfunding lateuaterra.org i a l’empresa Esquellana.  Si voleu informar-vos més i inscriure-vos podeu accedir a l’apartat de l’agenda on trobareu tota la informació sobre  aquesta jornada.

Aquesta activitat s’emmarca dintre del programa Impulsa, per a millora i visibilització d’empreses en Internet de  l’Acord Territorial de La Safor. És una jornada oberta a totes les empreses i públic interessat en aquest model de finançament.

 

 

 

Comparteix: