Aquest 25 de Maig va tindre lloc a Urbalab Gandia la segona de les jornades Urbalab Business: ‘Visibilitat i promoció del negoci a través dels nous canals de comercialització online’. Aquestes han sigut jornades dissenyades dins el marc de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament sostenible de La Safor, i que tenien com a objectiu donar a conèxir negocis d’àmbit tecnològic de la nostra comarca de La Safor i també d’àmbit nacional.

Hi hagueren exemples d’empreses que s’han reconvertit i adaptat al món online, i d’altres que directament han sigut concebudes com empreses 100% digitals.

La jornada del 25 va començar amb una taula d’experiències on participaren Àngela Recio (Moraig the Store), Joshua Ivars (La Tienda del Apicultor) i José Roselló (Don Hierro). Tots ells, a part d’explicar-nos la seua experiència empresarial van participar d’una ronda de preguntes on el públic va poder interactuar amb ells resolent tot tipus de curiositats i dubtes.

A continuació David Zaragoza va explicar com gestionar eficientment el procés de comercialització d’una empresa, desde la captació fins a la fidelització del client. Tot basant-se amb el cas concret de Tixalia, que es una de les empreses que gestiona juntament amb altres socis.

Finalment hi hagué un networking al Jardí de la Casa de la Marquesa on tant els participants com els ponents es van poder conèixer-se personalment i intercanviar les seues impressions.

Comparteix: