La Llançadora de competències 2.0, programa experimental de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el desenvolupament sostenible de la comarca de La Safor, presenta la primera programació d’accions formatives que es realitzarà a les tres seus comarcals, Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna, amb la finalitat de facilitar l’accés a la formació al major número possible de persones a la comarca.

A través d’una oferta de formació,  des de la Llançadora de competències 2.0 s’han dissenyat cinc itineraris concebuts com un programa secuencial de continguts, pels quals les persones participants poden participar en funció dels seus interessos i el nivell de coneixements i habilitats, els cursos i tallers programats s’emmarquen en les següents línies de capacitació:

  • Itinerari 1.- Orientació i informació sobre el mercat de treball.
  • Itinerari 2.- Alfabetització digital i e-inclusió.
  • Itinerari 3.- Desenvolupament de l’Identidad digital i Marca personal.
  • Itinerari 4.- Desenvolupament de les competèncias personals.
  • Itinerari 5.- Creació i millora de la presència dels negocis en Internet.

La informació i inscripció a les activitats programades es realitzarà a través de la web www.lasaforempren.com, les inscripcions podran realitzar-les els propis interessats de forma autònoma, però en aquells casos que les persones no compten amb les habilitats digitals necessàries per a poder registrar-se en Internet, l’Acord Territorial compta amb el suport i col·laboració del personal ADL dels diferents municipis on les persones que ho necessiten podran rebre informació, orientació i suport per a formalitzar la seua inscripció.

 

Comparteix: