Són una sèrie d’activitats i cursos formatius  per a fomentar els negocis en Internet i ajudar a posicionar-los e incrementar les vendes. Cada empresa o projecte en funció de les necessitats particulars podrà participar en qualsevol moment de l’itinerari formatiu.

A més de les activitats (networkings, tallers, xerrades, cursos) hi haurà tutories individualitzades, en horari flexible, adaptat a les necessitats dels participants i a càrrec d’un equip multidisciplinari de professionals i experts de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor.

Empreses de la comarca, persones i/o equips emprenedors amb un projecte d’empresa o idea de negoci, en especial del sector comercial i turístic.

QUÈ ACONSEGUIRÀS?

 • Visibilitat i difusió del teu projecte empresarial.
 • Dissenyar i implementar el pla de màrqueting digital a mida de la teua empresa.
 • Desenvolupar la marca i la identitat corporativa.
 • Complir la normativa vigent en terme de protecció de dades.
 • Millorar la productivitat personal i les habilitats directives.
 • Optimitzar la pàgina web i crear contingut de qualitat.
 • Realitzar campanyes de publicitat en Internet (ADS).
 • Millorar el posicionament web (SEO)
 • Definir i gestionar els canals de comunicació amb els potencials clients.
 • Oportunitats de networking per a crear la xarxa de contactes.
 • Ajuda en la recerca de fonts de finançament.
 • Espai de treball a Urbalab-Gandia.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El programa IMPULSA es concreta en tres fases, plantejats en els àmbits del màrqueting digital, el desenvolupament i posicionament web, el branding corporatiu i amb tècniques de comunicació per augmentar les vendes, entre altres aspectes, que constitueixen els nivells òptims per a la visibilitat i promoció d’un negoci en Internet.

Les persones participants podran accedir a qualsevol part del itineri depenen de les seues necessitats i característiques. Per aconseguir els objectius els assistents comptaran amb tutories, meet-up,  workshops, experiències d’èxit i networkings temàtics, conduïts per professionals i experts dels diferents àmbits treballats.

HORARI I LLOC DE REALITZACIÓ

Totes les accions gratuïtes del programa Impulsa estan programades en horari flexible adaptades a necessitats de les empreses a qui es dirigeix. Les activitats es realitzaran a la seu de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació- Urbalab Gandia.

CONSULTORIA

Assessorament individualitzat, en horari flexible, adaptat a les teues necessitats i a càrrec d’un equip multidisciplinar de professionals i experts de La Safor Emprén.

Promoció

Actuacions dirigides a la promoció i visibilitat dels projectes emprenedors i empresarials, a escala comarcal, impulsades amb el suport dels membres de l’Acord Territorial.

Formació

Formació específica a mida per a cobrir les necessitats concretes dels participants, i seguiment i acompanyament tant de caràcter individualitzat com grupal.

Habilitats directives

Se treballarà tècniques per a millorar les competències personals, com estratègies de lideratge i d’intel·ligència emocional, bàsiques per a dirigir una empresa en aquest món en continu canvi.

Networking

L’espai Urbalab Gandia es convertirà en un punt de trobada d’empresaris i emprenedors d’on sorgiran sinergies per compartir coneixements i col·laboracions que de segur enriquiran a tots els participants.

FIra

Fira de solucions digitals per a turisme i comerç

DURACIÓ

Des de maig fins a novembre de 2019.

PREGUNTES FREQÜENTS

Consulta les preguntes freqüents o contacta amb nosaltres.