Acord Territorial

/Acord Territorial
Acord Territorial 2018-07-13T11:10:10+00:00

iCamp La Safor  és una actuació emmarcada dins de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament sostenible de la comarca de La Safor.

L’Acord Territorial implica els 31 municipis de La Safor, el sector empresarial i els sindicats més representatius de la comarca amb la finalitat de realitzar actuacions que impulsen el creixement econòmic i la creació d’ocupació en línia amb un model productiu equilibrat, sostenible i amb una dosi important d’innovació.

Entitats signants de l’Acord:

Els objectius de treball per a este 2018 dins de l’Acord Territorial són, per una banda el desenvolupament d’una diagnòstic territorrial per conèixer les tendències i potencialitats del teixit productiu i la detecció necessitats dels recursos humans del territori. I per l’altra, desenvolupar una Llançadera de formació per a l’adquisició de Competències 2.0.

Actuacions gestionades i finançades per fons procedents del SERVEF, d’acord a les Bases Reguladores de l’ORDRE 12/2016 i la Convocatòria del Programa de Foment dels Acords Territorials en matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Accedeix a la web lasaforempren.com