Aquest dimecres 12 de setembre a les 10:30 a Urbalab Gandia tindrà lloc la jornada informativa del programa d’innovació turística Invat-tur Emprende 2018 que es celebrarà a les mateixes instal·lacions d’Urbalab al llarg dels mesos vinents.

La metodologia d’aquest programa formatiu consistirà en 9 sessions de 8 hores cada una per completar un total de 72 hores on es treballaran temes com la gestió de projectes, canvas, lean thinking, inbound màrketing, analítica web, tècniques de presentació de projectes… A més a més un grup d’experts aportarà el seu know-how dins el sector turístic.

El termini d’inscripció al programa finalitza el pròxim 23 de setembre. Podeu fer la inscripció accedint al següent enllaç.

Una vegada seleccionats els participants tindrà lloc la primera de les sessions el 4 d’octubre, finalitzant el programa el 4 de desembre amb la sessió final i i’acte de cloenda.

Si tens un projecte empresarial i vols convertir-lo en empresa o start-up turística Invat-tur Emprende 2018 és el teu programa sense cap dubte.

Anima-t i vine demà a Urbalab, carrer Fundació Vicent Ferrer nº6 en Gandia a conéixer de primera mà tots els detalls d’un dels programes més complets dins l’àmbit turístic.

Comparteix: