Urbalab Business presenta la jornada: Visibilitat i promoció del negoci a través dels nous canals de comercialització onlineSerà el pròxim 25 de maig a la seu Urbalab Gandia. Esta jornada té com a finalitat conéixer empreses i persones emprenedores interessades en la millora de la visibilitat en el món digital. Parlarem de promoció del negoci en Internet i dels nous canals de comercialització en línia i també de com les xarxes socials ajuden a vendre productes.

Al llarg de la jornada hi haurà una taula d’experiències denominada: “Innovació i noves oportunitats de venda online”. On diferents empreses de renom de la comarca de La Safor explicaran la seua experiència en el seu sector. Intervendran José Roselló  (CEO Don Hierro), Joshua Ivars ( CEO La Tienda del Apicultor) i  Àngela Recio (CEO Moraig the Store).

David Zaragoza donat classe

A més a més, David Zaragoza, COO Tixalia i professor d’anàlisi de negoci, SEM i Adwords farà una xerrada anomenada: “La fusió de les vendes i el màrqueting digital”Els participants podran exposar els seus dubtes personals i veure diverses solucions amb exemples reals d’altres empreses.

El programa Impulsa serà presentat per tot l’equip de l’Acord Territorial de La Safor, després d’escoltar als convidats a l’esdeveniment les  persones participants entendran perfectament la importància de ser visible en la xarxa i de com millorar la seua presencia en línia.

Per a finalitzar l’esdeveniment es realitzara una ronda d’Elevator Pitch. Un Elevator Pitch és un discurs de presentació de les empreses i projectes emprenedors participants davant de la resta d’assistents a la jornada. El discurs tindrà una durada d’1 minut i haurà de ser clar, concís i sintètic. Això permetrà als assistents conéixer a tots els participants i durant el networking al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, podran intercanviar contactes professionals, inquietuds i experiències.

Jardi de la casa de la marquesa

Veure el programa complet de la jornada

Comparteix: