Urbalab Business presenta la jornada: L’èxit i consolidació del negoci tradicional al món digital. Serà el pròxim 18 de maig a la seu Urbalab Gandia. Esta jornada té com a finalitat conéixer empreses i persones emprenedores interessades en la seua consolidació i millora de la visibilitat en el món digital. Parlarem de promoció del negoci en Internet i dels nous canals de comercialització online.

Durant l’esdeveniment  hi haurà una xerrada inspiradora de la mà de Jordi Vila. Vila és assessor executiu i d’equips, dinamització d’equips d’adreça, disseny i impartició de programes de Desenvolupament Directiu i Personal. La seua intervenció tindrà el títol: “Les claus per a l’èxit”. Tots els assistents podran descobrir durant la xerrada si la seua idea de negoci o la seua empresa està seguint els passos adequats per poder créixer de forma correcta. També aprendran a gestionar els recursos humans de la seua empresa i com fer petits canvis per poder arribar més lluny en l’àmbit professional i personal.

Conferència Jordi Vila l'èxit

A continuació tindrà lloc una taula d’experiències on trobarem empreses com: Delikia, Turrones y DulcesCarns Fuster. Els màxims representants d’aquestes empreses parlaran sobre Com ser visionari i trobar oportunitats latents de negoci“. La taula serà un moment perfecte per conèixer de primera mà experiències empresarials d’èxit.

El programa Impulsa serà presentat per tot l’equip de l’Acord Territorial de La Safor, després d’escoltar als convidats a l’esdeveniment les  persones participants hauran pogut comprovar la importància de ser visible en la xarxa i de com millorar la seua presencia en línia.

Per finalitzar, tots els participants podran conéixer-se en un Speed networking. On podran beneficiar-se de possibles col·laboracions a partir de llaços professionals interessants. En aquest cas, es tracta de breus presentacions en les quals les persones participants poden conéixer a altres professionals i tindre una primera impressió en una breu conversa de 2 minuts. 

Comparteix: