Ja està en marxa l’acord territorial 2018, amb noves propostes i iniciatives realment interessants. Sota el nom de Llançadora de competències 3.0 iniciem un programa dissenyat per ajudar-te a realitzar el teu Canva personal, amb la finalitat d’adaptar i transformar el teu perfil professional i convertir-te un treballador del segle XXI, millorant així les teues oportunitats d’ocupabilitat.

D’aquesta manera vos podem informar que ja hem iniciat les actuacions que durem a terme des de la llançadora de competències 3.0. en Urbalab. Cada dia realitzem activitats per  aprendre i desenvolupar competències que ajuden a donar resposta a les noves demandes del mercat laboral.

És moment de participar d’aquestes accions realitzades per tècnics especialitzats en marca personal,  identitat digital, coaching i productivitat i inserció laboral. Fins a dia d’avuí s’han fet activitats com: “Característiques del treball del segle XXI, Busca feina de manera creativa, Treball en equip, Inclou aquesta activitat en el teu perfil professional, Mira´t i sorprén-te: El 1r pas cap a l’autoconeixement, i Què és la marca personal?

 

Dinàmica treball en equip

També s’ha fet la presentació de l’ESPAI DIGITAL D’APRENENTATGE com a plataforma de formació online, on podràs, a més a més, millorar les habilitats digitals essencials per a l’entorn laboral actual.

 

Totes aquestes activitats es poden consultar en lagenda

 

T’esperem!!

 

 

Comparteix: