Estàs en recerca activa d’ocupació o vols reconduir la teva carrera professional? Estàs interessat a desenvolupar un pla personalitzat on treballar les competències 3.0? Si la resposta a aquestes preguntes ha sigut positiva ens agradaria que t’apropares a les instal·lacions de l’Urbalab Gandia on podràs informar-te i participar al nostre programa Llançadora de competències de la mà de l’Acord Territorial per l’ocupació i desenvolupament sostenible de la comarca de La Safor.

Però, en què consisteix exactament aquest programa?

Tots sabem de les dificultats que hi ha actualment dins un mercat de treball que evoluciona ràpidament. Davant d’aquesta situació sabem que hem d’actualitzar-nos contínuament per poder encaixar. Sota aquestes premisses, el programa està dissenyat com un seguit d’actuacions que combinen la formació amb la gamificació. A més a més, hi haurà activitats sobre ocupació, marca, tecnologia…Seran accions de treball tant individual com grupal i tindran com a objectiu aconseguir millorar les teues oportunitats d’ocupabilitat.

Quines competències treballarem?

Totes aquelles que actualment estan demandant les empreses. És a dir, el treball en equip i la cooperació, la comunicació, l’orientació a resultats, la creativitat, la capacitat d’aprenentatge, la flexibilitat i la gestió del canvi…

Quins beneficis aconseguiràs?

Podríem destacar la millora de les competències i de la productivitat personal, reconèixer els teus punts febles en relació amb l’ocupació, definir la teua diferència com a professional, adquirir i millorar les habilitats digitals requerides en l’entorn laboral actual, desenvolupar i gestionar la marca personal, aprendre les noves eines i tècniques de recerca de feina, conèixer els sectors d’activitats, ocupacions i llocs de feina als quals et pots dirigir…

Programa complet llançadora 3.0

Finalment, pel que fa a la durada heu de saber que les accions del programa es desenvoluparan fins al proper mes de setembre, i que  per poder saber-ne més podeu accedir al següent enllaç www.lasaforempren.com/llancadora-de-competencies-3-0/

I el més important de tot, és un programa 100% gratuït. Us esperem a tots al nostre programa Llançadora de Competències 3.0!

Comparteix: