El passat dimecres 25 d’abril tot l’equip de l’Acord Territorial per a l’ocupació i el desenvolupament local sostenible de la comarca de La Safor va participar en el Foro-e per la innovació, l’ocupació i l’empreniment. L’esdeveniment va tindre lloc a la sala de conferències del Campus de Gandia, Universitat Politècnica de València. Allí es van congregar empreses consagrades de la Safor i dels seus voltants, emprenedors i estudiants de la mateixa universitat.

equip acord territorial

Van haver diverses rondes d’elevator pitch per poder presentar els projectes allí reunits, la qual cosa, va acostar les relacions i col·laboracions entre empreses i estudiants. Tan sols disposar de 90 segons per presentar un projecte o empresa va agilitzar molt l’esdeveniment, creant un ambient agradable i distret per poder iniciar relacions professionals fructíferes i productives.

elevetor pich al foro-e d'innovació         atenció personalitzada als assitents

 

Des de l’Ajuntament de Gandia va participar un equip de tècnics d’Urbalab Gandia i de l’Acord Territorial. Ambdós van presentar els programes finançats pels fons procedents del SERVEF actualment en funcionament. Per una banda, el Qualifica Jove destinat a gent de 16 a 25 anys inscrits en el programa de Garantia Juvenil. I per altra banda els programes de l’Acord Territorial: Lanzadera 3.0 i Impulsa per a persones en cerca activa de feina i empreses/emprenedors respectivament.

Programa de competencies de la llançadora 3.0            Programa Impulsa per empreses i emprenedors

Per consultar més informació dels programes vigents podeu visitar els llocs webs: www.urbalabgandia.com i www.lasaforempren.com o cridar al telèfon: 96 295 96 97.

Comparteix: