Al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València s’organitzarà el dimecres 25 d’abril el FORO-E, d’Ocupació i Innovació, mitjançant el Servei Integral d’Ocupació, Idees UPV i la Càtedra d’Innovació del mateix campus. Concretament tindrà lloc a la Sala de Conferències, en horari de 9.00h a 14.00h. En aquest foro els estudiants i emprenedors  tenen l’oportunitat de posar-se en contacte directe amb empreses de la comarca de La Safor. És, per tant, un moment perfecte per fer networking, poder presentar nous projectes d’empreniment. I a més a més aprofitar les oportunitats de feina que ofereixen les empreses. Una de les activitats principals d’aquesta jornada seran els elevator pitch, on els assistents disposaran de 90 segons per presentar el seu projecte en qualsevol de les tres rondes que hi han planificades.

Programa foro-e innovació gandia edició 2018

Des de l’Ajuntament de Gandia assistirem l’equip de tècnics d’Urbalab Gandia i l’Acord Territorial per l’ocupació i el desenvolupament local. Disposarem d’un expositor per poder promocionar i donar a conèixer els programes que actualment estan desenvolupant-se a l’Urbalab Gandia:

Són tres programes molt diversos destinats a desocupats, emprenedors, empreses i joves. Amb aquestes iniciatives hi haurà oportunitats per a tots, ja siga amb la millora del Curriculum Vitae, competències personals o millora d’habilitats digitals, a més a més de ser una ocasió única per a totes les empreses i emprenedors que vulguen impulsar el seu propi projecte.

Així doncs, vos esperem al Foro-e per a poder conèixer-nos!

 

Comparteix: