Urbalab Gandia ha acollit esta setmana la edició de l’iCamp La Safor,  on 30 joves de la comarca han participat en un campament digital en el que han treballat per millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Per darrere queden 5 dies amb 4 reptes complits i que els participants han de continuar treballant per aconseguir els objectius professionals que s’han establert amb el suport de l’equip tècnic que els han guiat per un procés d’orientació professional on cercar i gestionar els valors diferencials de cada persona amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal, una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada jove professional de la comarca en Internet.

A més, en l’última jornada, els/les joves han ficat en pràctica tots els coneixements apresos en una sesión de networking en la que han participat 18 empreses locales, a les que han pogut explicar i “vendre” el seu perfil professional. La jornada de tancament s’ha completat amb una motivadora xarrada de Amalia Lopez Acera, premi Dia d’Internet Marca Personal 2017, i un concert a càrrec d’Eduardo Banyuls, qui ha compartit amb els/les joves la seua experiència amb la creació de la seua pròpia Marca.

 

Comparteix: