Arranca iCamp La Safor, des de hui dilluns fins el 14 de juliol el primer iCamp La Safor es desenvolupa a Urbalab Gandia ,  en este campament digital estan participant joves de tota la comarca amb l’objectiu de millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Per davant ens queden 5 dies amb 4 reptes que complir. En acabar, cada candidat haurà identificat els seus valors diferencials com a professionals, una identitat digital única per definir i obtindre visibilitat en Internet.

Podeu seguir les activitats que es realitzen a través de les xarxes socials de l’Urbalab, l’Acord Territorial, a més de consultar este Diàri on anirem informant-vos del transcurs de l’esdeveniment.

Objectiu de la 1ª jornada:

Per aconseguir els nostres objectius…hem de convertir cada pas en una meta,  i cada meta en un pas …

Primer pas: A continuació podeu escoltar les reflexions del Mapa Genètic de cada participant, és a dir, quin és el valor afegit que ells mateix s’han detectat en la diagnòsi que han fet durant el matí de la seua trajectòria professional.