iCamp La Safor naix amb l’objectiu clar de treballar la marca personal dels joves de La Safor, però… que és això de la Marca Personal?

Sabem la imatge que projectem a la resta de la gent perquè podem interactuar amb ells, però coneguem l’empremta que hem deixat en xarxes socials.

Icamp és un campament tecnològic on poder desenvolupar tota la Marca persona, L’objectiu últim és ajudar-los en la recerca d’oportunitats laborals en aquesta societat digitalitzada i inserir-se al món laboral. El programa del campament digital iCamp Urbalab té l’objectiu de contribuir al fet que els joves de La Safor desenvolupen competències i habilitats imprescindibles per al seu currículum en aquest segle XXI marcat per la Economia digital i del Coneixement.

La duració del Icamp és de 5 dies des del 10 fins al 14 de Juliol i amb unes metodologies molt innovadores, “metodologia gamificada” aconseguirem que joves de la Safor puguen aconseguir 4 reptes, basat en conceptes i temàtiques de Labs d’investigació científica. En elles desenvoluparan habilitats com:

Totes les activitats faran que evolucionen en oratòria, escolta activa, treball en equip, pensament crític, creativitat, innovació, curiositat i alguna cosa tan essencial com la seguretat i confiança en ells mateixos.

Durant el Icamp treballarem per ampliar, millorar i adquirir noves competències digitals perquè puguen desembolicar-se eficaçment i àgilment en un entorn online: la influència de les RRSS, la identitat digital, reputació online