La Fira de l’Estudiant és una iniciativa organitzada pel Departament de Joventut, amb la co·l·laboració del Consell dels Joves de Gandia amb la voluntat d’oferir recursos que ajuden a prendre decisions en l’àmbit acadèmic i professional dels joves de la ciutat.

Amb l’objectiu de que tots/es els/les joves coneguen els recursos formatius que hi ofereixen les administracions públiques dins de la formació no reglada, l’equip tècnic de l’Acord Territorial presentarà els seu Programa experimental “Llançadora de competències 2.0” al públic de la Fira. Este tipus de públic és una generació que conviu de forma natural amb les Noves Tecnologies, i per al que conceptes com ara Marca Personal o Identitat digital no haurien de ser aliens.

Sota el lema “Be your own hero“, es vol traslladar al públic participant el missatge del poder transformador de l’ús de la Tecnologia per millorar les estratègies en la recerca d’ocupació.  Del 26 al 28 de abril, l’Acord Territorial estarà present al Casal Jove de l’Alqueria Laborde al stand de l’Urbalab Gandia.

Comparteix: