La Llançadera de Competències 2.0 és una iniciativa que través d’un programa de formació a escala comarcal té l’objectiu de facilitar l’adaptació de la població aturada, persones que vulguen reciclar-se o millorar les seues competències, així com xicotets empresaris o negocis locals.En definitiva adquirir competències i habilitats, que són demandades en el mercat laboral de la economia del coneixement.

El programa està dividit en 5 àrees formatives, segons les necessitats i el públic objectiu al que va dirigit:

 Orientació i informació al mercat de treball:

Adquirir habilitats bàsiques i estratègies per a buscar feina, accedir a ella i mantenir- la, a través dels medis socials i els entorns digitals.

Alfabetització digital i e-inclusió:

Tenir coneixements bàsics per accedir a la información, aprendre a navegar per internet, conèixer i aprendre a utilitzar les principals eines que ens ofereixen els ordinadors. Orientat en diversos nivells segons el grau de coneixement dels usuaris.

Desenvolupament de la identitat Digital i Marca Personal

Com en quasi qualsevol situació hem de ser actius en la cerca de treball o en la forma que oferim els serveis de les nostres empreses. Treballarem la marca personal per a forjar-la i destacar sobre els nostres competidors.

Densenvolupament de competències personals

Creativitat, comunicació, lideratge, innovació… són alguns dels components que necessitem per a aconseguir més productius tant a nivell personal com professional.

Creació i millora de la presencia dels negocis en Internet:

Competències digitals avançades necessàries per a incorporar la innovació en els negocis i per a competir en el mercat global.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Comparteix: