La Mancomunitat de Municipis de La Safor, l’Ajuntament de Gandia, la Federació d’Associacions d’empresaris de La Safor (FAES), i els sindicats Fsp-Ugt i CCOO han presentant hui 22 de febrer a la seu de la Mancomunitat l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament sostenible de la comarca.

A l’acte també hi ha acudit la directora general d’Ocupació i Formació del Servef, Sra. Rocío Briones, com a representant de l’entitat impulsora de la posada en marxa d’aquest acord territorial, i que subvenciona les activitats previstes per a este 2017.

Tots els ponents representants de les anteriors entitats han destacat la importància del treball conjunt dels agents polítics, socials i econòmics de la comarca per impulsar actuacions que fomenten el creixement econòmic i la creació d’ocupació. Actuacions que s’inicien amb l’engegada d’una Llançadora de competències 2.0 i un estudi diagnòstic comarcal per tal de  conèixer les tendències i potencialitats del teixit productiu i necessitats dels recursos humans del territori.

El públic assistent a la presentació ha estat format per representants dels governs locals i tècnics  d’ocupació i desenvolupament local dels diferents municipis que actualmente ja estan treballant de forma col·laborativa en la difusió i gestió dels programes vigents.

Comparteix: