“Urbalab Gandia” obrirà les portes aquest mes de maig amb moltes novetats. A més d’estrenar nova ubicació al carrer Fundació Vicent Ferrer, 6 (junt Plaça Prat), Urbalab Gandia presenta una nova imatge de marca que respon al repte d’unificar, tant física com funcionalment, els tres serveis que fins ara es prestaven des de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia: el CSI-COM, el Servei de Creació d’Empreses i el propi Urbalab.

A partir de maig de 2016, aquests tres serveis s’integren sota el paraigües de la marca “ Urbalab Gandia”, amb un triple objectiu. Per una banda contribuir a que la ciutadania millore les seues habilitats i competències d’acord a les noves necessitats del mercat laboral, amb un especial èmfasi en les competències digitals, eines de productivitat i habilitats professionals. En segon lloc, dotar dels recursos, l’orientació i la informació rellevant que facilite a les persones aturades l’accés als llocs de treball que es generen en l’entorn. En tercer lloc, connectar el talent emprenedor i innovador de la ciutat amb el teixit empresarial i amb les necessitats i reptes del territori.

Per tant, si estàs cercant treball, si vols millorar les teves competències professionals i digitals, o si tens pensat iniciar una experiència d’empreniment, en l’Urbalab trobaràs un ventall d’activitats que resultaran del teu interès.

L’Urbalab és també un espai obert per a les pime de la ciutat. Gran part de les activitats estan obertes a treballadors en actiu i a pimes. Continuem ajudant a les xicotetes empreses a trobar els perfils professionals que requereixen i posem a disposició de les empreses locals espais i suport per a la realització d’activitats que milloren la seua competitivitat i que permeta connectar-les al sistema d’innovació local.

Et convidem a que vingues a conèixer les noves instal•lacions, en horari de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres. També podràs inscriure’t i consultar els continguts de les activitats programades a la plana www.urbalabgandia.com

Segueix-nos a les xarxes i a través del canal de Telegram https://telegram.me/urbalab

Comparteix: