La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza, per segon any consecutiu, el DIA DE LA CREATIVITAT en les poblacions que integren la Càtedra. Una activitat oberta i gratuita per a tots els xiquets i xiquetes estudiants de primaria i secundaria en la que es divertiran aprenent amb les activitats organitzades.

El DIA DE LA CREATIVITAT es celebrarà el dissabte 7 de maig a Ontinyent (Centre Cultural Caixa Ontinyent – C/Gomis, 3). El 14 de maig a Oliva (Centre Polivalent – C/Antoni Mestre Sanchis, 39), el 21 de maig a Tavernes de la Valldigna (Casa de la Cultura – Passeig de Lepant) i finalment el dissabte 28 de maig a Gandia (CSI COM Plaça Prado – C/Fundació Vicente Ferrer, 6). L’horari de les activitats serà de 10:00 a 13:00 hores i és necessària la inscripció prèvia a través d’aquesta mateixa web per tal d’assegura la disponibilitat.

Les activitats programades són: robòtica, medi ambient, app inventor, financity y thinker kids.

Comparteix: